v rubriki dogodki:
.. / / / 24.12.2003

Sensual Clubbing presents Darren Christian

Zadnji petek v letu 2003 bo sklenil še eno poglavje in vam na božični dan predstavil trši del čustvenosti Sensual Clubbing večerov. Progressivni ritmi in praznično vzdušje bodo za vas ustvarjali najboljši progressive DJ-ji iz Slovenije, Hrvaške in Italije, poseben gost pa tudi tokrat prihaja iz Anglije; DJ na vzponu svoje kariere, Darren Christian.

Po osmih letih še vedno najbolj popularen resident v londonskem klubu Gallery in producent, katerega izdaje opazijo najboljši producenti in DJ-ji. Njegovi nastopi so vedno nad pričakovanim, čustva so prisotna. Večer, v katerem bodo svoje božične sete odvrteli še Crazy Lemon, Robert G. Roy in Jimithesun, bo popoln večer s popolno glasbo. Hitrejši ritem dogajanja, praznična razposajenost in prva violina bodo naredili svoje.

KDAJ: 26. december 2003
KJE: Klub LIFE , Domžale
START: 23.00
VSTOPNINA: 3500 sit / 3000 sit flayer / 2500 sit member
ALL INCLUSIVE: 8000 sit / 7000 sit flayer / 6000 sit member
INTERNET: www.technoteque.org
INFO: info@technoteque.org ali 031 55 11 99
MEMBER: member@technoteque.org ali 031 55 11 22

LINE UP:

DARREN CHRISTIAN (UK)

CRAZY LEMON (CRO)
ROBERT G. ROY (SLO)
JIMITHESUN (ITA)

MC ; MIKA

X-TRA:

Video Animations by IoSubSystem
X-mas celebration
Go-go dancers
All inclusive floor (free drink all night)

DARREN CHRISTIAN BIOGRAPHY

Preteklo leto je bilo za Darrena Christiana zelo uspešno leto, saj si je z nastopi na god's kitchen Glastonburry&Gig na Green festivalih in gostovanjih po svetu trdno zagotovil ugled inovativnega Dja in producenta. Zanimanje in odziv na Darrenova gostovanja in live mix na Fergie's radio 1 so njegov talent in popularnost le potrdili.
Svoje znanje je kot rezident izpoplnjeval v londonskem klubu The Gallery, kjer je igral skupaj z znanimi imeni, kot so Tall Paul, Fergie, Sister Bliss, The Chemical Brothers in Tiesto. Po osmih letih pa je postal stalnica na lestvici Hogh stile bang vote kluba The Gallery. London pa ni edino mesto, kjer se pojavlja, saj redno gostuje tudi v 'The Met' v Armaghu, 'Honey Club' v Brightonu, 'Serious' v Londonu in 'Inside Out' ter 'Privilege' v Glasgowu.

Zavidljivo ime kot DJ pa si je ustvaril tudi po svetu, kar mu je odprlo še neznane destinacije elektronskih centrov ter ga usmerilo v sodelovanje z drugimi tudi manj znanimi artisti.

Zabave željne ljudi je prepričal v Kanadi, ZDA, na Kitajskem, v Kuala Lumpur, Dubaju, Egiptu, Columbiji in na Madžarskem ter Hrvaškem.

S svojim prvim uspešnim producentskim projektom, remixom klubske klasike 'Oliver Lieb presents Smoked Metropolis', pa se je uveljavil tudi kot producent. Njegov solo prvenec 'Uni-fiction', ki ga je izdal decembra 2000 in 'The thumping' Corvina Daleka sta se pojavila na mnogih kompilacijah, med drugim tudi na The Clubber's guide 2001. Pred izidom Darrenovega singla 'Themporal' februarja 2002, ki vsebuje remix italijanskega DJ-ja in producenta Johna Johnsona je ta dobil popolno podporo Tall Paula in Seba Fontaina. Temporal so v v marčevski izdaji revije 'Ministry Magazine's Single Of The Month' razglasili za singel meseca, pojavil pa se je tudi na kompilaciji 'Clubbers guide to 2002'.

Afterhour by Dark Moon @ night club Life - 6AM - 12AM

Afterhour DJ's:
MEDIA Dark Moon, Lj
TOMO Lj

Kot popestritev Sensual CLUBBING večerov, še malce nižje, v nočnem klubu Life, odvijajo tudi redni Aftertaste eventi. Nadaljevanje večera ali novo jutro. S pomočjo nežnih progressive house zvokov in z erotiko nabite atmosfere vas ekipa Aftertaste vsakič popelje v nov dan. Vabimo vas, da se nam pridružite. Od 6. ure zjutraj. Da odplavamo v nov dan...

Sensual Clubbing - thumbnail

Sensual Clubbing