v rubriki dogodki:
.. / / / 22.02.2004

Siti hlapci na Vrhniki

SiTi hlapci, ki bodo v petek, 27.2., nastopili v klubu Zakon na Vrhniki, so že peto leto vodilni slovenski Live Reggae bend, ki naznanja prihod te glasbe v Slovenijo.

Dobra vibracija na njihovih nastopih jim je omogočila, da so se lahko predstavili že na več kot 100 koncertih med njimi tudi Soča river splash, Rototom sun splash Italija, Lent, predskupina Mad Profesor & sane inmates v Ljubljani, ...

Ob idejni vodji in avtorju glasbe & besedil Tadeju Tratniku na vokalih in congitas bend sestavljajo: Samo Pečar (bass), Samo Šalamon (kitara&vokal), Matej Horvat (bobni), Tadej Furlan (percusion) in Uroš Murko (klaviature & vokal). Člani inspiracijo dobivajo ob različnih glasbah (REggAE, JAZZ, Etno, funk,...) in tako sestavljajo svoj specifičen zvok, ki ga združijo s sporočilom mentalne svobode in zdrave zabave. Bend se je občinstvu pokazal tudi s singlom in videospotom biblijske predelave 23. psalma Gospod je moj pastir. Ob veliki zalogi avtorskih pesmi so pred kratkim izdali svoj prvenec Tukaj in Zdaj ter nov videospot za pesem Vem za kraj.

vstopnina: 500 sit

 - thumbnail