v rubriki dogodki:
.. / / / 16.12.2004

Skupina Hiša pripravlja tradicionalni novoletni koncert

Trboveljska skupina Hiša je pred dvema letoma praznovala desetletnico delovanja in takrat v Trbovljah pripravila enkraten koncert z gosti - skupinama Avtomobili in Orlek. Lansko leto so svojim oboževalcem pripravili prav poseben novoletni koncert z naslovom Peaceful Riders Evening, kaj pa nas čaka letos, bomo videli to soboto, 18. decembra...

Pred dnevi je skupina Hiša izdala ploščo Trenutki 1992 - 2002, na kateri so zbrali dvajset skladb s preteklih petih plošč, sicer pa je znano, da imajo fantje na zalogi še vrsto zanimivih, neobjavljenih posnetkov in celo nekaj novih skladb, ki pa bodo na svojo izdajo še nekoliko počakale.

Morda največja zanimivost glede novoletnega koncerta je vsekakor ta, da bo to šele tretji koncert skupine Hiša letos - septembra so igrali v Železnikih, konec oktobra v Trbovljah in v soboto, 18.12 se bodo znova predstavili v rojstnih Trbovljah.

Koncert se bo, kot vsako leto, zgodil v Domu Svobode v Trbovljah, začel se bo ob 20. uri, Andrej in Vili Guček, Martin Koncilja in Iztok Pepelnjak pa bodo zagotovo znova poskrbeli za prvovrsten glasbeni večer neprestanih vrhuncev in uživanja. Pridite, ne bo vam žal!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Andrej Gucek - thumbnail

Andrej Gucek