v rubriki dogodki:
.. / / / 09.08.2004

Skupina TABU v Hali Tivoli

Hala Tivoli prav gotovo postaja mamljiva tudi za koncerte uspešnejših slovenskih skupin. Tako se nam ob koncu poletja, natančneje 4.septembra 2004, obeta veliki koncert skupine TABU.

Koncert, ki predstavlja začetek slovenske turneje in promocijo novega albuma Lun(LaGun, bo organiziran pod okriljem proizvajalca pijač Coca Cola. Gre za največji koncertni projekt v zgodovini skupine, zato se vseh šest članov nanj neutrudno pripravlja. Dogodek bo nekaj posebnega tudi v načinu pridobivanja vstopnic, te namreč niso v prosti prodaji, temveč jih je mogoče pridobiti na več različnih načinov: prek zbiranja zamaškov s stekleničk Coca - Cole (pod zamaški se skrivajo črke, ki skupaj sestavljajo ime TABU), prek nagradne igre na www.coca-cola.si ali prek nagradnih iger, ki jih izvajajo različni mediji po Sloveniji.

Lun(LaGun. Tretji album skupine Tabu bo vseboval13 skladb. Člani skupine, vsi izvrstni glasbeniki, so se tokrat poigrali z različnimi glasbenimi stili. Ker so bili zadnje pol leta bolj ali manj zaprti v studio, so si vsaj na albumu dovolili glasbeno potovanje po celem svetu. Gre za domišljijsko ploščo, o čemer govori že naslov: Lun(LaGun. Na albumu tako najdete "svet v malem": Tabuji so v domišljiji prisostvovali razgrajaškim potepanjem po divjem New Yorku, meditiranju v Indiji, plesu divjih bokov v Braziliji, itd..

4. septembra 2004 torej vabljeni v Halo Tivoli!

Miro Majcen - avatar

Miro Majcen

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 04.06.2004 na ŽVPL-u skupaj objavil 35 člankov.

Skupina TABU - thumbnail

Skupina TABU