v rubriki dogodki:
.. / / / 25.10.2004

Na Kostanj party vas vabi Olivija

Sezona kostanja se je začela, bliža se Noč čarovnic in pri Študentskem klubu Domžale in Kamnik to lahko pomeni le eno stvar - čas je za Kostanj party. Letošnji se bo zgodil v soboto, 30.10.2004 in se bo dogajal od osemnajste ure dalje za prostori Študentskega kluba Domžale na Kolodvorski 8.

Kostanj party že z imenom izdaja, da bo tam obilo pečenega kostanja, ker je Noč čarovnic naslednji dan, tudi strašljive buče ne bodo manjkale, ob nizkih temperaturah se prileže kozarček kuhanega vina in da ne bomo le klepetali, smo v goste pripeljali prav posebno glasbeno zasedbo.

Kaj vam povedo imena Severa in Gal Gjurin, pa Boštjan Gombač, Rihard Zadravec, Dejan Lapanja, Andraž Mazi in Gašper Peršl? Tisti, ki ste v glasbi bolje podkovani, poznate bržkone vse, ostali vsaj Boštjana Gombača (Terra Folk, Katalena, BAST), morda Gala Gjurina (Andraž Hribar, Projekt Mesto) in Gašperja Peršla (Andraž Hribar, Vlado Kreslin in Mali bogovi)?!

V prvi vrsti gre za izvrstne glasbenike, ki so mnogokrat dokazali tako na živih nastopih, pa naj bo z majhnimi, intimnimi zasedbami v manjših klubih ali pač z big band orkestri v hramih kulture, hkrati pa gre za smetano slovenskih studijskih glasbenikov, s katerimi si želijo sodelovati mnogi.

In teh sedem glasbenikov se je odločilo sodelovati v zasedbi z imenom Olivija, ki bo 15. novembra izdala svoj prvenec Med moškim in žensko in na Kostanj partyju boste imeli enkratno priložnost vse skladbe s plošče in še kakšno drugo slišati v živo.

V glasbo skupine je vsak prinesel svoj lastni glasbeni izraz, vse skupaj so pošteno zmešali in ponudili poslušalcem, ki bodo v tem primeru zagotovo slišali silno raznolikost in žanrsko pestrost, da o kvaliteti same izvedbe sploh ne govorimo.

Vstop je seveda prost, obvezna oprema je dobra volja, vreme bo (kakršnokoli že), povrh vsega pa je sobota in kaj boljšega, kot ogled dobrega koncerta, klepet s starimi in novimi znanci ter nekaj pečenih kostanjev in kozarček (ali dva) kuhanega vina? Pridite!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Kostanj party - thumbnail

Kostanj party