v rubriki dogodki:
.. / / / 08.04.2003

Srečna mladina v klubu Hound dog

Ljubljanska skupina Srečna Mladina bo v sklopu spomladanske turneje 18.04.2003 nastopila z gosti (katere zaenkrat še nočejo izdati) v ljubljanskem klubu Hound Dog. Na koncertu v Ljubljani bo skupina ponovno predstavila novo ploščo z naslovom Srečna Mladina., ter nekateri pesmi iz prejšnih dveh plošč, ki jih v dosedanjem repertoarju ni bilo zaznati.

To bo ob enem zadnji koncert Srečne Mladine v Ljubljani pred septembrom, ko bo skupina tudi uradno praznovala deset letnico in nam za to priložnost pripravlja presenečenje, ki naj za enkrat ostane skrivnost.

Skupina trenutno končuje že tretji video spot z zadnjega albuma za komad Roler Roler, ki bo doživel premiero na koncertu v Hound Dogu, na malih ekranih ga pa lahko pričakujemo konec aprila oz. začetku maja. Video, ki je nastajal v režiji Benjamin Produkcije je bil posnet z nič več in nič manj kot dvajsetimi statičnimi kamerami, ob enem pa so posneli skladbo v živo, in jo bodo tudi tako zmontirali na video, kar pomeni da bomo dobili prvi tovrstni videospot pri nas.

Vsem oboževalcem sporočajo da jih bodo lahko videli v naslednjih krajih:

11. april - Gorica
12. april - Škofja Loka, klub Rdeča ostriga
18. april - Ljubljana, Klub Hound Dog
1. maj - Kranjska gora
10. maj - Kranj, Teden Mladih

Za Hound Dog klub in Srečno Mladino

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Ajoj ima kamera - thumbnail

Ajoj ima kamera