v rubriki dogodki:
.. / / / 17.05.2001

Teden mladih v Kranju

V Kranju se spet pripravlja Teden mladih, ki ga kranjski študentje pripravljajo že od leta 95. Teden mladih je namenjen vsem mladim in mladim po srcu. Devet dni bo v Kranju obilica koncertov, športnih tekmovanj, delavnic, gledaliških in plesnih predstav, literarnih in filmskih večerov, potopisnih predavanj z diapozitivi, predstavitev organizacij in društev, otroških predstav in nočnega rajanja.

Pridite, prisluhnite in poglejte kaj se od 18.5. do 26.5 dogaja na Tednu mladih. Kdor pa ima v sebi le košček ustvarjalnega duha ali vsaj malce kondicije, lahko tudi sodeluje in morda celo zmaga!!! Teden mladih bo letos izbral tudi najbolj srečnega obiskovalca, ki se bo domov odpeljal s skuterjem Aprilia. Morda boste to prav vi! Pridite in se prepričajte!

Med koncerti glasbenikov, ki bodo nastopili na Tednu mladih naj omenimo Big Foot Mamo, Tinkaro Kovač, Elvis Jackson, Zorana Predina, Planet Groove, Anjo Rupel, Nude, Tabu in druge. Celoten program kranjskih dogajanj najdete na njihovi spletni: www.teden-mladih.com

Vse skupaj pa naj bo le priprava na dolgo in vroče poletje!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Teden mladih - thumbnail

Teden mladih