v rubriki dogodki:
.. / / / 13.03.2012 10:46

Terrafolk 29. marca godejo v Zlatem zobu

Progresivna glasbena skupina Terrafolk se vrača v njim priljubljeno klubsko okolje, in sicer bodo v četrtek, 29. marca 2012, ob 20:30, prvikrat nastopili v najbolj izvirnem "etno" klubu v Ljubljani, Zlati zob.

Za ta poseben dogodek v Zlatem zobu bo skupina do zob oborožena z novimi skladbami in izjemnimi solisti, ki sestavljajo nekoliko pomlajeno zasedbo. Seveda ne smemo pozabiti omeniti njihove čvrste ritem sekcije ter njihove prvinsko energije, ki je začinjena s spontanim humorjem.

Glede na to, da so njihove zadnje nastope, kritiki že primerjali z odličnim vinom, ki z vsakim letom zorenja samo pridobiva na polnosti okusa, vam bodo Danijel Černe - Mystica, Marko Hatlak - Mark O'Tango, Goran Bojčevski in Rok Hozjan na nastopu ponudili širna glasbena potovanja prek avtorskih skladb, priredb ljudskih, do pop uspešnic.

Poleg novih skladb, ki jih pripravljajo za novo ploščo, boste lahko slišali tudi nepogrešljive hite skupine kot so Djemper ljubavi, Moja mati kuha kafe, Nori veter, …

Prav tako je obvezna rezervacija miz in stolov (prek e-naslova rezervacije@zlatizob.si), vstopnice (v predprodaji bodo stale 20 €, na dan koncerta pa 25 €) pa lahko kupite na spletni strani Eventima ali na strani Etno Kluba Zlati zob.

Privoščite si veliko mero glasbenega užitka!

Lea Smrkolj - avatar

Lea Smrkolj

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 13.03.2012 na ŽVPL-u skupaj objavil 10 člankov.

Terrafolk bodo 29. marca nastopili v Zlatem zobu - thumbnail

Terrafolk bodo 29. marca nastopili v Zlatem zobu