v rubriki dogodki:
.. / / / 23.03.2003

Tha Flow in Radical dub kolektiv na Metelkowi

V Četretek 27.3. na Metelkovi v Gala hala dvorani se bo zgodila fuzija ska, hip hop in reggae glasbe preko energičnih in pozitivnih vibracij, katere bosta oddajala ljubljanska skupina Tha Flow in zagrebčani Radical dub kolektiv. Kot otvoritev večera bo poskrbela še ne tako mlada surf zasedba Tha Flow, z svojim repertoarjem razgibanih ritmov ska, drum'n'bass, hip hop in reggae glasbe kakor jo oni poimenujejo all terrain music.

Tha Flow je obetavna slovensko južno afriška naveza, ki počasi pripravlja energični materijal za svoj prvi udarni prvenec na slovenski glasbeni sceni.
www.thaflow.com

Radical dub kolektiv mlada skupina iz Zagreba, ki kombinira nedefiniran dub stil z vplivi punkrocka, klasične rootsreggae in ska glasbe, ter ga včasih postavlja v tradicionalni ambient. Skupina je bila ustanovljena v maju 2002, njeno jedro pa je tedaj sestavljalo pet članov od katerih je večina že več let igrala po raznih skupinah. S časom so se pridružili novi člani in razširili zasedbo: Buddy- kitara, Vrx- bass, Sheki- sampler, efekti, groovebox, Jebiga-bobni, Dr. Vax-synth x2, melodija, vokal, Korx- sax, Bole - sax, Petra- vokal.

Koncert se prične 21:00. Gala hala Metelkova, vljudno vabljeni.

tha flow - thumbnail

tha flow