v rubriki dogodki:
.. / / / 04.12.2003

Tha Flow Vs. Backstage

V petek 12. decembra bo mlada skupina Tha Flow napolnila Mladinski klub Jarše z pozitivnimi vibracijami ska punk in reggae glasbe. Skupino zaradi mešanja stilov najpogosteje primerjajo z popularno slovensko skupino Elvis Jackson.

Fantje so zelo zaposleni saj so ravnokar posneli svoj prvi videospot za pesem Take it away, ki se bo, predvidoma konec januarja, vrtela na vseh glasbenih oddajah . Med tem pa že trdno garajo na snemanju svoje prve plošče. Skupino so najprej sestavljali 4 člani, ker pa so hoteli razširiti svoje glasbeno ustvarjanje se jim je zato priključila še brass sekcija in DJ. Tako, da se v njihovi glasbi poznajo vplivi hip hop in drum'n'bass-a. Lansko leto jih je Klub K4 izbral pri izboru za Rock otočec. Nastopali so pa tudi kot glavna skupina na letošnjem pozdrav poletju v Kopru.
Poleg glasbe se tudi nekateri člani ukvarjajo z poletnimi ekstremnimi športi kot so skateboarding, wind surfing in wave surfing, zato pa daje njihova glasba tudi nekakšen pozitiven poletni pridih.

Kot gostje bojo nastopili ljubljanski punk rokerji Backstage, ki so tik pred izidom svoje prve plošče.

Pričetek točno ob 20h. Za podrobnejšo orientacijo poglej na zemljevid. Vstop prost! Vljudno vabljeni.

tha flow - thumbnail

tha flow