v rubriki dogodki:
.. / / / 21.02.2003

Severina na odru Cankarjevega doma

Največja hrvaška pop zvezda Severina končno prihaja tudi na slovenske koncertne odre! Potem ko smo dočakali njen album in DVD Virujen u te, je bilo pri nas povpraševanje po Severini nepopisno. Na DVD-ju lahko vidimo njen veliki koncertni spektakel, ko je v zagrebški dvorani Dom sportova, ki je bila polna do zadnjega kotička, napolnila publiko z energijo ter ponovno očarala z glasom in stasom.

Enako pa lahko upravičeno pričakujemo tudi v Cankarjevem domu, kjer se bo na uradni slovenski promociji izdelka, ki se je že prodal v zlati nakladi, predstavila na velikem koncertu 1. marca 2003. Se vidimo torej 1. marca 2003 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani!

Album Virujem u te (najbolje uživo!) zaokroža presek izjemno uspešne kariere atraktivne lepotice. Na dveh kasetah in zgoščenki bodo zbrane njene največje uspešnice, med njimi tudi Dalmatinka, Djevojka sa sela, Trava zelena, Ante ..., posnete na velikem koncertnem spektaklu v zagrebškem Domu sportova. Premierno bo objavljena pesem Daj mi daj ter dva studijska posnetka, pesem Vrati se pod hitno iz hrvaškega glasbenega festivala v Šibeniku ter duet z Borisom Novkovićem Ko je kriv.

Več o Severini pa na njeni spletni strani www.severina.com.

Severina - thumbnail

Severina