v rubriki dogodki:
.. / / / 29.01.2011 08:16

Letz Zep (Led Zeppelin tribute) v Cvetličarni

Nagradna igra: podarjamo 2 vstopnici. Za več informacij obiščite ŽVPL-ovo Facebook stran!

Z Letz Zep ob uspešnicah Led Zeppelin v živo. Najboljše, kar lahko slišite v živo pri nas in v Evropi od skupine Led Zeppelin v klubih! Duh skupine je močno prisoten v skupini Letz Zep, ki jih boste lahko videli in slišali v soboto, 12. 2. 2011 ob 21.00 v Cvetličarni v Ljubljani.

Celo Robert Plant je zanje dejal: "Šel sem na koncert in tam videl – sebe!" Nad njimi so navdušeni tudi Jimmy Page, Ozzy Osbourne, Steve Winwood, Janick Gers (Iron Maiden), v sloviti reviji Kerrang! pa so zapisali celo: "Boljši kot ponovna združitev Led Zeppelin."

Na koncertu v Ljubljani boste lahko v živo slišali njihove uspešnice kot sta rokerski Black Dog in Rock and Roll, preko akustičnih folk pesmi Gallows Pole in Babe I’m Going to Leave You do res kompleksnih melodij s skladbama kot sta Kashmir in že ponarodele Stairway to Heaven.

Sicer pa imajo Letz Zep v repertoarju več kot 50 pesmi skupine Led Zeppelin in s tem pokrivajo njihovo celotno diskografijo. Samo za vas pridejo naravnost iz Londona v Ljubljano v maniri vseh najboljših tribute to skupin, ki smo jih že lani gostili v ljubljanski Cvetličarni – letos začenjamo z glasbo Led Zeppelin v živo!

Skupina Letz Zep, najboljša Led Zeppelin "tribute to" skupina, prihaja iz Anglije. Skupino so osebno priznali kot vrhunsko tudi nekateri člani skupine Led Zeppelin, povabili so jih namreč tudi nastopati na uradno predstavitev zgoščenke Mothership v sloviti klub v Sohu v Londonu.

So najbolj znana in prestižna "tribute to" skupina Led Zeppelin, ki so jih predstavili na BBC1, BBC2 in ITV1. Imeli so tudi celostransko predstavitev v znani rock reviji Classic Rock kot tudi v reviji Kerrang! Predstavili so jih tudi na Planet Rock Radiu, kjer so jih poimenovali najboljši med tribute skupinami.

V repertoarju imajo več kot 50 skladb skupine Led Zeppelin, s katerim pokrivajo celotno glasbeno zapuščino slovite skupine, od rokerskih Black Dog in Rock and Roll, preko akustičnih folk pesmi Gallows Pole in Babe I’m Going to Leave You do res kompleksnih melodij s skladbama kot sta Kashmir in že ponarodele Stairway to Heaven. "Ne morete imeti preveč dobrega … tukaj so Letz Zep." jih je napovedal Jeremy Paxman na BBC2 Newsnight.

Člani skupine so bili na turnejah z glasbeniki kot so Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Steve Hackett, Dr. Feelgood in Uriah Heep, če jih naštejemo samo nekaj, in ravno to govori o resnični kakovosti glasbenikov, ki so člani skupine Letz Zep.

Kot stari glasbeni mački so toliko bolj sposobni izvajati skladbe legendarnih Led Zeppelin, ki jih v celoti posnemajo, a k temu dodajo še svoje izvrstno znanje igranja inštrumentov kot tudi posnemanja glasu Roberta Planta. Naj omenimo tudi poseben nastop, ki je značilen tudi za originalno zasedbo Led Zeppelin. Skupin

tako prinaša glasbo v živo skupine Led Zeppelin tako njihovim starim fanom, kot tudi mlajšim generacijam, na kar je originalna skupina ponosna. Glasbeniki v skupini Letz Zep so resnični fani Led Zeppelin in ravno njihova kilometrina in kakovostno igranje jim omogočajo, da prenašajo glasbo omenjenih glasbenih legend v čim bolj verodostojnem slogu in zvoku.

Skupina je nastopala v najbolj prestižnih klubih in na festivalih v Španiji, Grčiji, Italiji, Franciji, Na Nizozemskem, v Belgiji, Veliki Britaniji, na Madžarskem, v Rusiji, na Irskem, v Avstraliji, Novi Zelandiji, Braziliji … in tokrat prvič tudi v Sloveniji! Ne zamudite tega enkratnega doživetja glasbe v živo Led Zeppelin v klubskem vzdušju Cvetličarne 12. februarja 2011!

Video Letz Zep

Kaj so dejali o Letz Zep

Vstopil sem in videl ...
sebe!!!

-- Robert Plant

Bilo je odlično! Veliko sem slišal o vaši skupini, in imamo veliko skupnih prijateljev, torej ostanimo v stiku. Rad bi prišel na kakšnega od vaših koncertov.

-- Jimmy Page

Slišal sem za vas, Robert vas je videl! Vztrajajte v dobrem delu, in veliko sreče!"

-- John Paul Jones

Boljši kot ponovna združitev
Led Zeppelin.

-- Revija Kerrang!

Če zaprete oči, si lahko res predstavljate, da sta Plant in Page tam. In če jih odprete, ta iluzija noče stran!

-- Jeremy Clarkson - The Sunday Times

Najbližje pravi stvari,
ki jo lahko dobite!

-- BBC1 London News

… so najboljša tribute to
skupina Led Zeppelin!

-- BBC Newsnight

Zvenijo
neverjetno.

-- Steve Winwood

Hej, človek, to je res je… dober glas, ki ga imaš, moraš biti na je…. heliju, da lahko zapoješ tako visoko.

-- Ozzy Osbourne

Dve uri in 20 minut preciznosti, tehnike, nostalgije, strasti in ostalih pridevnikov,ki jih hočete dodati. Zame je to bil neverjeten, neverjeten koncert.

-- Antonio Ramero - Planeto Sonoro Madrid

Ko sem prvič slišal glasbo Planta in Pagea, sem bil razočaran, ker ne bo možnosti, da bi slišal ta legendarna glasbenika igrati spet, zdaj pa mislim, da sem videl najbližjo najboljšo stvar.

-- David Malkin - Peterboro' Telegraph

Letz Zep so resnično osupljivi in mojstri v umetnosti prenašanja glasbe v živo kot ta mora zveneti, z občutkom, integriteto in talentom.

-- Gary Robinson - Peterboro Herald and Post

Spletna stran: letzzep.com

-- Za Cvetličarno in Agencijo Antonov

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Letz Zep prihajajo v Cvetličarno 12. februarja 2011 - thumbnail

Letz Zep prihajajo v Cvetličarno 12. februarja 2011