v rubriki dogodki:
.. / / / 20.04.2009 14:15

This is a Standoff, Soey in Alliance v Subsubu

Insane Booking & Promotion v sodelovanju s klubom Sub Sub v četrtek, 23. aprila predstavlja kanadske melodične hardkorovce This Is A Standoff. Nekoč smo jih bili vajeni pod imenom Belvedere. Takrat so kraljevali melodični hardcore sceni, sedaj pa znova prihajajo in dokazujejo, da so eni izmed boljših bendov svojega žanra. Kot predskupini bosta nastopili skupini Soey in Alliance.

This Is A Standoff vam ponujajo svežo dozo nabijajoče punkrock norije. Komaj pred letom in pol so fantje izdali njihov prvi celovečerni album Be Excited. V poskusu, da si naredijo ime so v mesecu dni prepotovali Evropo preko in počez, za tem pa je sledila odmevna kanadska turneja z Strike Anywhere, The Flatliners in Carpenter. V njihovi glasbi se čuti vpilv njihovega prejšnjega benda Belvedere, s katerim so popolnoma navduševali punk rock kritike. Glasba, ki jo fantje igrajo se da opisati kot nažigaški punk rock melodycore z mnogo solažami, hitrimi ritmi in super melodičnim vokalom. Oboroženi z novim ploščkom, ki sliši na ime Be Dissapointed znova nameravajo prepotovati Evropo, tokrat se bodo ustavili tudi pri nas.

Soey je kolektiv punkrock glasbenikov iz Wr. Neustadta. Fantje svoj navdih pobirajo iz punk rock etike, ter se ne pustijo dogmam in se osredotočajo na oba zelo pomembna zorna kota punka: glasbo in besedila hkrati. To je kar dela njihovo glasbo zanimivo – kreativnost in vsebina. Preseganje pričakovanj. Če pa moramo njihovo glasbo popredalčkati, kakor vse dandanes, bi jo lahko opisali kot melodični punk z post hardcore vplivi. Soey niso eni izmed tistih, ki si nabavljajo svojo revolucijo. Fantje se vidijo v gibanjih kot anti-seksizem, gay-positive, anti-fašizem, so živalim prijazni in ekološko samozadostni. Njihov debitantski album Rush Hour in Phantom City je bil izdan za Laserlife Records.

Ljubljanski all star trio Alliance, s člani bendov kot so Backstage, Dreamwalk, Reflex, Sulo in mnogih drugih bendov. Fantje žgejo punkrock, kakršnega smo vajeni iz 90ih let. Predstavljajte si, da se Suicidal Tendencies srečajo s Pennywise …

Vstopnina:
5€ - z rezervacijo na insanebooking@hotmail.com
7€ - na dan koncerta

Za Insane booking

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat