v rubriki dogodki:
.. / / / 15.11.2013 11:00

Tradicionalni Božični Deejay Time 2013

Največji dvoranski spektakel letošnje zime, TRADICIONALNI BOŽIČNI DEEJAY TIME, se bo zaradi velikega zanimanja preselil v veliko dvorano Tivoli. S tem pa se priljubljena prireditev, ki je zaznamovala okus več generacij ljubiteljev plesne in pop glasbe dokončno vrača na originalno prizorišče.

Največjo božično zabavo letošnjega leta, ki sovpada tudi z 20-letnico delovanja Radia Salomon (po zadnjih meritvah poslušanosti prva izbira poslušalcev v starostni skupini 15-24 let v osrednji Sloveniji), bo letos kot posebna gostja popestrila pevka INNA, ob tej priložnosti pa se ji bo na odru pridružila tudi domača plesna skupina MAESTRO, s katero je že nastopala na velikih dvoranskih in televizijskih šovih v Maroku, Franciji, Španiji, Romuniji in drugih državah. Ob DEANU ON THE MIKU in didžejih ekipe DEEJAY TIME vas bodo 7. decembra v hali Tivoli zabavali tudi številni domači PEVCI in PLESNE SKUPINE, izbrane KUBISTKE, LIQUIDATOR ROBOT SHOW in drugi artisti.

Na žuru bodo nastopili tudi Manche, Rale in Armani, eden najbolj vročih domačih projektov. Znani so po zadnjem hitu Moj je svet. Na odru se bo nastopajočim pridružila tudi Regina in Clea&Kim.

Parter: trenutna cena vstopnic za parter, ki ponuja vrhunsko žurersko izkušnjo (tja bo usmerjen atraktiven laserski šov ter vsi nastopi glasbenikov in drugih artistov) je 21 evrov. Te vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol, cena pa se dviguje skladno s količino prodanih vstopnic.

VIP loža: udobnejša in atraktivnejša izbira je VIP loža, ki jo bo gostil Fashion TV. Za 30 evrov na osebo boste lahko vstopali v bolj udoben in ograjen prostor na posebni poziciji ob odru, plesali v družbi postavnih Fashion TV deklet in drugih lepotic, na voljo pa so tudi rezervacije miz in bottle service. Vstopnice za VIP ložo prodajata Eventim in Petrol, za brezplačno rezervacijo miz in druge VIP aranžmaje pa pišite na vip@tantum.si ali pokličite na 040 689 559.

Tribune: od danes naprej pa so v prodaji tudi vstopnice za tribuno po žepu zelo prijazni ceni 7.90 evrov. Ta kontingent vstopnic lahko kupite le preko spletne strani Kuponko.si.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Deejay Time - thumbnail

Deejay Time