v rubriki dogodki:
.. / / / 01.08.2000

Trnfest je spet tu!

KUD France Prešeren bo tudi v letošnjem poletju poskrbel za živahnejši kulturni utrip Ljubljane s Trnfestom, tokrat že devetim, mednarodnim poletnim festivalom. Trnfest je od svojega rojstva leta 1992 zrasel v enega najpomembnejših in najbolj obiskanih kulturno umetniških in družabnih dogodkov v poletni Ljubljani. Vsi dosedanji Trnfesti so naleteli na ugoden odziv obiskovalcev, lanski pa je presegel vsa pričakovanja, kar se števila obiskovalcev tiče, preko 35.000 jih je bilo, pa tudi resno načel vprašanje prostorskih zmogljivosti Kudovega letnega prizorišča.

V petih tednih, kolikor bo trajal letošnji Trnfest, se bo na vrtu Kuda France Prešeren zvrstilo preko šestdeset domačih in tujih umetnikov in skupin. Tudi letos KUD ne bo edino prizorišče, kjer se bo Trnfest odvijal. Vsako avgustovsko nedeljo ob 11. uri dopoldne bodo na Prešernovem trgu pr Sladolednem vrtu Smasara Trnfestove otroške prireditve.

Tudi letošnji Trnfest

Prireditve se bodo pričenjale ob 21. uri z izjemo koncertov, ki se bodo pričenjali ob 20.30 in otroških prireditev ob 18.30.

Vstopnine na Trnfestu tudi letos ni!

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

Trnfest 2000 - thumbnail

Trnfest 2000