v rubriki dogodki:
.. / / / 25.10.2004

V Komendi bo vro?e

V Kamniku so glasbene prireditve in koncerti zaradi strogih občinskih oblasti redka zadeva in letošnji Kamfest je bil prijetna osvežitev poletne zatohlosti. In ker so mladi v Kamniku ugotovili, da se stvari ne bodo izboljšale, so se odločili velik glasbeni dogodek organizirati v bližnji Komendi...

Vse skupaj se bo dogajalo 6. novembra v veliki Športni dvorani v Komendi, nastopajoči pa so Skat, Anavrin in Tabu. Vstopnice bodo vsak čas na voljo v predprodaji, zato si svojo zagotovite pravočasno, da tega prvovrstnega dogodka ne boste slučajno zamudili.

Skat so lani izdali svoj prvenec Nasedla ladja in predstavili dve uspešnici - naslovno skladbo Nasedla ladja in pa najnovejšo Od grdega račka do laboda in nazaj, mnoge nejeverneže so že prepričali s svojimi energičnimi nastopi in zagotovo bodo tudi tokrat izkoristili priložnost dokazati, da so ena od vzhajajočih zvezd v slovenski glasbi.

Še bolj uspešno pa so na svojo pot stopili člani zasedbe Anavrin, ki so letos izdali prvenec Juice in predstavili dve uspešnici ? Mi laže v obraz in najnovejšo Pri filozofiji, pred tedni pa so nastopili tudi kot predskupina Big Foot Mami na njihovem velikem koncertu v Križankah. Na vsakem koncertu jih spremlja manjša vojska njihovih oboževalcev, ki poskrbijo, da je pod odrom vedno vroče!

O Tabu seveda ni potrebno izgubljati besed, saj so ena od zvezd stalnic v slovenski pop-rock glasbi, ob izdaji njihove zadnje plošče Lun(LaGun pa se spopadli z velikim izzivom koncerta v Hali Tivoli, ki so ga sodeč po odzivih obiskovalcev in javnosti opravili več kot odlično.

Mnoge uspešnice, energičen nastop vedno poskočne pevke Nine in seveda po dveh predskupinah dobro ogreto ozračje so zagotovila, da bo 6. novembra v Komendi vroče. Kje lahko kupite vstopnice in koliko boste zanje odšteli, pa si oglejte na spletnih straneh Študentskega kluba Kamnik in Domžale ali e-Študentskega servisa.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.