v rubriki dogodki:
.. / / / 19.06.2014 16:29

Vedno večji, vedno bolj sexy

Schengenfest na idiličnem mestu ob reki Kolpi letos celo dodaja še en festivalski dan, ki so ga poimenovali 'Check in party'. Tako boste letos lahko v Beli krajini uživali od 31.7.-3.8.

Eden izmed največjih slovenskih festivalov bo letos gostil velika tuja glasbena imena kot so Die Antwoord, HIM, Morcheeba, 2Cellos, Valentino Kanzyani, legendarni Bajaga, manjkali pa ne bodo niti slovenski glasbeni mački kot so Zmelkoow in Vlado Kreslin, popestritev programa pa bodo predstavljale sveže glasbene skupine, kot so Ice on fire, (dokaj sveži) Muff in ostali.

Kot je že znano, Schengenfest poleg glavnega odra ponuja tudi electro stage za navdušence elektronske glasbe, poletno osvežitev pa vam bo poleg hladnega piva omogočala tudi reka Kolpa. Ker pa je tridnevni festival postal že preveč vsakdanja stvar, so se letos organizatorji odločili, da kampiranje podaljšajo in vam zraven ponudijo še odlične glasbenike: Vlada Kreslina, Fckin DJs in lokalne 2B.

Če še ne veste kje boste v prvih dneh avgusta, tale line-up definitivno morate natančno preučiti, saj vas bo prepričal s svojo raznovrstnostjo. 2Cellos v kombinaciji z Bajago?! Že samo dejstvo, da bosta legendarna 2Cellos gosta na poletnem glasbenem festivalu, vas bi moralo prepričati!

Cenejše vstopnice si lahko v akciji 6+1 gratis zagotovite še do 18.7. na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Schengenfest - thumbnail

Schengenfest