v rubriki dogodki:
.. / / / 12.10.2011 10:45

Za prostore svobode: 13. 10. na Kongresnem trgu

13. oktobra 2011 vabimo vse, ki verjamete v dosledno spoštovanje človekovih svoboščin, da se udeležite zborovanja v centru Ljubljane na Kongresnem trgu od 16. ure dalje in s tem izrazite podporo odprti, ne-izključujoči družbi.

Svobodna Slovenija lahko temelji le na doslednem spoštovanju človekovih svoboščin, na strpnem sobivanju razlik, na solidarnosti in aktivnem spodbujanju potencialov prav vsakega posameznika in posameznice.

Program

Prostor svobodne besede (Speaker's Corner)

V paviljonu pred Filharmonijo. Vabimo vse posameznike in organizacije, ki se zavzemajo za strpno, solidarno in neizključujočo družbo, da spregovorijo. Zaradi organizacije vas prosimo, da se predhodno prijavite na zaprostoresvobode@gmail.com. Vsak govornik bo imel na razpolago do 10 minut.

Koncert

Nastopajo: Terrafolk, Tide, Gušti, Zdravljica Band (Zoran Predin & Co), Žpz Kombinat, Ksenija Jus, Bratko Bibič, Okttober, Bulduogi, Neomi, Adi Smolar, Fake Orchestra, Female's'cream in drugi.

Na prostorih svobode je prostor za različne glasbene skupine, zato zainteresirane glasbenike vabimo, da se nam oglasijo na zaprostoresvobode@gmail.com. Pridite in z nastopom podprite zavzemanje za prostore Svobode.

Za podrobnejše informacije o shodu spremljajte spletno in Facebook stran Za prostore svobode.

Svojo prisotnost lahko potrdite tudi na Facebook dogodku Shod za prostore svobode!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Za prostore svobode - v četrtek, 13. oktobra od 16h dalje na Kongresnem trgu - thumbnail

Za prostore svobode - v četrtek, 13. oktobra od 16h dalje na Kongresnem trgu