v rubriki dogodki:
.. / / / 14.11.2002

Zaklonišče prepeva na ŠTUK-u

Zaklonišče prepeva so se odločili, da po odličnem lanksoletnem nastopu v družbi z Zabranjenim pušenjem, nadaljujejo tradicijo. Tudi letos so se za praznik bivše republike (29.november) na Štuku v Mariboru vedno glasni ter zvesti štajerski publiki odločili podariti poseben koncert s številnimi gosti. Ob priložnosti bodo predstavili tudi novorojeni atraktivni spot, naslovno skladbo z albuma Odoh Majko u rokere (režija: Ven Jemeršič, scenarij: Vanja Alič) in medse povabili številne goste.

Posebej velja izpostaviti zvezdo zadnjega spota Aleša Roda, nekdanjega voditelja "govejih viž" na TV3, poleg njega pa vas bodo v dobro voljo spravili še vsi sopotniki in glavni akterji dosedanjih spotov Zaklonišča prepeva, kot so: polit-komisar Staša Ustaša, guslar Miško iz Lovćena (Črna gora), virtuozni plesalec prof. dr. Grigorij Musevski iz Černobila (Ukrajina), maneken Vladimir Ritopikić iz Donjeg Vakufa (BiH), svetovni prvak v harmoniki Miha Debevec in še kdo.

Da so člani skupine in gostje v dobri formi, se boste lahko na lastna ušesa in oči prepričali na koncertu za ex-Dan republike, in sicer v petek, 29.11.2002, ki se bo s predskupino pričel ob 22.uri. Za vstopnino boste tokrat primaknili 800 sit (predprodaja) in 1.000 sit (na dan koncerta).

Ne zamudite, koncert se bo pričel s predvajanjem novega videospota Odoh majko u rokere.

Info www.zaklonisceprepeva.com.

Rod in Vanja - thumbnail

Rod in Vanja