v rubriki dogodki:
.. / / / 09.04.2009 00:38

Zippo in The Orange Man Theory v Postojni

v petek, 10. aprila, bosta v klubu MCP v Postojni nastopila Zippo in The Orange Man Theory v Postojni. Band Zippo se zbere leta 2004 z namenom ustvariti težak in brezkompromisen stoner rock.

Po dveh letih neskoncnih vaj ter pisanju komadov izdajo svoj prvi album s naslovom "Ode to Maximum". ALbum je bil s strani kritikov in fanov zelo dobro sprejet, saj naj bi po njihovih besedah vseboval nekaj svezega, kar je stoner sceni primanjkovalo. Ampak tako kot vsak pravi "glasen" band najbolj uzivajo v nastopih, saj tako lahko sprostijo to glasbeno pošast na prostost. Tako so v dveh letih opravili dve evropski turi ter medtem pisali nov material za nov album, ki je prisel ven februarja 2008. Zvok je postal še tezji, temačnejši ter bolj psihadelicen. Sedaj se še v tretje odpravljajo osvojit Evropo, drugič v Slovenijo, ampak sedaj končno v dvorano s spodobnim ozvočenjem!

The Orange Man Theory prihajajo iz Rima in vse od tedaj po svetu širijo jezo v obliki mešanice death metala, stonerja, hardcora ter "groovy" ritmov. Vmes zapakirajo še kak sample iz filmov, tako da res dobimo nek poseben kaos, ki ni kao ampak red v pristni obliki. Letos izdan album "Satan Told Me I'm Right" je bil sproduciran s strani Steva Austina, ki je znan po svojih glasbenih miksih vsem "tezjim" bandom, in jim je pomagal ustvariti zvok ki so ga tako zavzeto iskali. Headbanganje zagotovljeno!

Za MCP

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat