v rubriki dogodki:
.. / / / 21.04.2001

Znani izvajalci letošnjega Rock Otočca

Od 6. do 8. julija se bo letos spet zgodil Rock Otočec! Tokrat nam organizatorji obljubljajo vrhunske domače in tuje izvajalce med katerimi so najbolj vroči Asian Dub Foundation, Living Colour in Fun Lovin' Criminals. Rock Otočec se bo letos, kot lani, zgodil na letališču Prečna pri Novem Mestu, opozorimo pa naj, da glavni gost festivala - blato - še ni potrdil svoje udelebžbe.

Tako bodo Asian Dub Foundation prvi tuji gostje na festivalu letos, nastopili bodo v Petek 6. junija, taisti dan pa bomo med drugim videli še Elvis Jackson, Dan D, Psihomodopop in druge. V soboto bo popoldne čas za Dr. Martens natečaj neuveljavljenih skupin, nadaljevali bodo The Cannons iz Irske za njimi pa Zoran Predin Band, Demolition Group, Big Foot Mama, Shyam in Körai Örom iz Madžarske.

V nedeljo pa bo počilo do konca. Tisti najbolj vzdržljivi bodo tako lahko dočakali Living Colour in Fun Lovin' Criminals, pred glavnimi akterji pa bodo publiko ogreli Tabu in Wet Bed. Seznam vseh nastopajočih in morebitne spremembe le-teh najdete na uradni strani www.rock-otocec.com!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Rock Otocec - thumbnail

Rock Otocec