v rubriki dogodki:
.. / / / 10.06.2014 10:23

Zopet se bo švicalo na Čatežu pri Trebnjem

Klub študentov občine Trebnje tudi letos skrbi za to, da je tudi Dolenjska del poletnega festivalskega dogajanja v Sloveniji. Oder bodo v dveh večerih zasedla slovenska in tuja glasbena imena, ki bodo poskrbela za zabavo, ki je Dolenjski v zadnjem času vse bolj primanjkuje.

Kljub govoricam, da naj bi bil že lanski Študentski vikend inteligence in cvička zadnji, se je zahvaljujoč odličnemu obisku obdržal in je letos postregel s pravo party zasedbo. Tekom dneva bodo potekale športne aktivnosti – udeležite se lahko nogometnega ali košarkarskega turnirja, poskrbljeno pa bo tudi za odbojko na mivki.

Izmed slovenskih imen se najbolj veselimo Zablujene Generacije, ki se po več letih zatišja zopet aktivneje vrača na slovenske odre, ne dvomimo pa niti v ostale izvajalce: Mi2, Tabu, Elvis Jackson, Kingston, Društvo mrtvih pesnikov, Anavrin, Zgrešeni primeri in D'neeb.

Domače vrste bodo popestrili S.A.R.S. in Hladno pivo. Sicer smo upali, da si bodo trebanjski študentje letos upali malo več in festivalu omogočili rast, toda vseeno ne dvomimo v vikend poln zabave in odlične glasbe.

Mi bomo tam, pa ti?

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Festival ŠVIC - thumbnail

Festival ŠVIC