v rubriki dogodki:
.. / / / 22.01.2003

DJ Aphrodite v SubSubu

Noč je bila, kot se za ta letni čas spodobi, peklensko mrzla. Okoli ene sem se odpravil proti SubSubu, kjer je je tisto noč gostoval Gavin King, bolj znan kot DJ Aphrodite. Po čakanju na vstop (vrsta je bila za zgodnjo jutranjo uro nepopisna) sem se prebil v SubSub ravno ko je Aphrodite začenjal vrteti.

tale, od Primoža Lavreta. Kot boste videli spodaj, bom moral še malo potrenirati :(

Glede na to da so mi lomljeni ritmi precej tuja oblika glasbene zabave sem med več kot očitno se zabavajočo množico mogoče rahlo izstopal, vendar nikogar ni prav zelo motilo. Glasba, ki jo je vrtel didžej Aphro ni bila moteča, celo ritem ni bil prehiter - kot se mi ponavadi dogaja pri techu. Ko je didžej zamiksal ta komad z naslednjim, je publika nemalokrat ponorela in veselo stopicljala, žvižgala, ter dvigovala roke visoko v zrak. Tisti v prvih vrstah so čestitali didžeju, najbolj hrabri pa so se z njem tudi rokovali oz. mu dali za listke čez pult, naj podpiše .

Jaz sem vneto slikal, za odrom, med publiko, vmes si privoščil še eno malo pivce (hvala, Marko) in razmišljal o generacijskem preskoku, o tem, da sem srečal le dva znanca izmed vseh obiskovalcev v SubSubu. Ambrožič, ki je snemal ivent s svojo devejko; soon-to-be najboljši basist v Sloveniji Dagi pa je gruval na plesišču (fotka ni ratala, pa še nj. spremljevalka ni bila navdušena nad mojim slikanjem).Videl sem le še Klemna Klemna, ki pa je bil zatopljen v druge reči.

Okoli pol štirih se še vedno nisem aklimatiziral, kljub temu, da so bili vsi nad Aphroditeom navdušeni ... in obupal. V pozni zimski noči sem se odpravil domov.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Dj Aphrodite v SubSubu - thumbnail

Dj Aphrodite v SubSubu