v rubriki dogodki:
.. / / / 30.04.2002

DOL 7 - sedmič v nebesih

Ja v soboto 20. aprila se je končno spet zgodila ena od masovnih rejverskih prireditev v Velenju Design Of Love vol. 7 - Seven To The Heaven. Vreme na poti nam ni bilo najbolj naklonjeno in je le pripomoglo k živčni vožnji do cilja. Na srečo pa nismo naleteli na kakšnega od, za take zabave zelo značilnih, preventivnih pregledov kolegov v modrem, zato smo iz Ljubljane do Velenja prišli v dobri uri.

Pred vhodom v Rdečo dvorano so nas natančno pretipali redarji, kar je samo po sebi kazalo na tudi skrajno poostren nadzor na prizorišču dogajanja. Lahko bi se reklo da je nad desetimi obiskovalci ves čas visel vsaj en redar, policaj, gasilec ali DrogArt-ovec. No ja, kljub vsej preventivi pa se je večini uspelo izmuzniti kontroli ter so se posluževali raznih legalnih in ilegalnih substanc ali pa so se brez predajali njih audio-vizualnim užitkom.

Seveda najbolj obiskan in največji je bil techno plac, kjer so poleg pomankjivega light showa za boljšo zanesenost skrbeli še z animacijami. DJ Uhuruja smo žal zamudili in prišli na Psihov set, ki nas je polagoma vpeljal v dogajanje. Za njim še Valentino Kanzynai, španec Cristian Varele, zvezda večera Cris Liebing, Bionet Vs. Dope control ter do poznih jutranjih ur Luigy Van.

Zelo glasnim in hard zvokom težkotehnačev so nekateri pobegnili na dokaj ustaljeno haus DJ zasedbo, kjer je poleg DJ Matisa, Eddy The Fisha, DJ Aleksija navdušila še Miss Jools z vokalistko, kot edina ženska prestvanica večera.

No ne smem pozabiti še na progressiv, ki so ga prijetno krojili DJ Armando, Mique in Krizs. Kjub hudi zasedbi DJ-ev pa je bila estetska plat party-ja nekako zanemarjena. Poleg pomanjkljive scenografije smo namesto srečno zakemiranih obrazov lahko opazovali le agresivno zategnjene face maldoletnikov (tudi droge niso več kar so bile), kar ni najbolje vplivalo na celotni vtis ... toda tudi to je del igre, zato komaj čakamo na novo masovko v Velenju.

Ivke & Co.

Peli vam kaze jezik, tapravih fotk pa se ni :) - thumbnail

Peli vam kaze jezik, tapravih fotk pa se ni :)