v rubriki dogodki:
.. / / / 21.12.2000

Hala Golovec šla skor fuč

Znova so se tresla tla v Golovcu in to močno. Keme so skakale, šmeksi so pozirali, bejbe so muvale, zvočniki pa so neusmiljeno bljuvali do debelega črevesa prodirajoče base tehna, hauza in trensa. Skratka b'lo je fajn.

Zvrstilo se je zopet kar lepo število znanih didžejev. Na hauzu se je uspešno začelo s Paolom Barbatom, nadaljevalo z Aleksijem, ter nato prešlo v dokaj komercijalno zibanje s famoznim Richard F, katerega mize obračalke je nasledila poklona vredna Miss Joulss. Potem še ena super predstava Alana Russella, zadevo pa je zaključil naš dobri stari Benjamin.

Nastopale so tudi dobre punce, ki pa so za moj okus plesale premalo energično proti nekaterim iz publike, ki so po njihovem končanem muvanju in zvijanju stopile na njihova mesta. Tehno sceni sta vladala dva demona, in sicer emsija Mars in Spot, ki sta skozi večer didžejem pomagala držati pokonci množico močnega pokanja hotečih Zemljanov in nekaterih naseljencev drugih planetov našega in še katerega sosednjega osončja.

Didžej Felipe je dodobra razgrel množico. Sledil je pol pokajoč, pol eksperimentalen Dave Angel, nato Christopher Just, po tem pa je vrtel Kanzyani s preverjenim, a za moj okus že malo premilim tehnom, katerega je nasledil set hitrih, puhajočih vlakcov Darrena Pricea, ki se je sprevrgel v (zame) proti koncu prehitro, prepusto in enolično pokanje Dope controla.

Na X&Y floru se nisem zadrževal, videl pa sem, da se je folk hitro razgubil in da je bilo na koncu partija tam že vse prazno in tiho. Motilo me je, ker je folk na straniščih uriniral kar v umivalnike. Bilo je seveda tudi nekaj panik s prekomernim uživanjem drog in alkohola, a na srečo nič hujšega.

No, to so stvari, ki sem jih j'z videl. Verjetno se zgodilo še marsikaj, kar sem zamudil. Če skupaj povzamem, je bil parti uspešen, folk zadovoljen, mame zaskrbljene.

Foto: Luka Dimic

Gregor Erjavec - avatar

Gregor Erjavec

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 21.12.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 2 člankov.

Gasilska slika - thumbnail

Gasilska slika