v rubriki dogodki:
.. / / / 13.03.2001

Kirurg uspešno operiral v Ambasadi Gavioli

Anthony Child oz. DJ Surgeon je po vseh pričakovanjih uspešno odrolal svoj set našemu tehno občinstvu na deseturnem partiju Sound resistence v Ambasadi Gavioli, ki se je zgodil 2. marca letos.

Vreme je blo čist v pi..., po cesti so tekli potoki vode in tam kjer je blo malo bolj mrzlo, so nastajala avtocestna jezera in zato je moral Gorge kljub temu, da 'ma 4wheel drive, vozit mal' bolj počas', čeprav za moje občutke še vedno dost prehitr', zato smo tud mal zamudil na party ,tko da prvonastopajočega DJ Ulixa na žalost nismo slišal.

Smo pa prišli na Sputnika, vsem dobro poznanega strica, ki je tudi rezident in s svojim setom ni posebaj presnetil (tko k't je na Oldies Goldies), za njim sta (se) začela šopat Dope Control in to seveda v živo. Sledil jma je zvezda večera iz Anglije: DJ Surgeon, ki med rolanjem res deluje kot k'š'n kirurg med zahtevno operacijo, čist mir'n izraz na obrazu, hladna natančnost pri operiranju s ploščami in mešalko in lepo stopnjevan set, na začetku bol u izzy, proti koncu pa u iber pokanje. Sledila sta mu še Felipe in Delano, ki nista bila slaba, ampak mene osebno nista posebej pritegnila.

Posebnost večera je bil emsi iz Celjskih partijev, dobro znani demon in performer MC Mars. Kakšne izraze zna delat na faci, pa kako se muva, kot kšn stroj, model je res tak ,kt da bi bil z Lune oz. Marsa. House je bil spet v priveju, tko da vesolci niso mogl gor, al pa kaj jst vem, zakaj se grejo to, baje zarad gužve (?). Mateo & Matos sta mela šesturni set, zlo lep house, tak jazzy zlo u izi, mal hitrejši tempo pa je prvil za njima sledeči Joe Montana.

Skratka dost dobr partij, huda muza hud emsi, glih prov folka, edin prive je mogoče kšnmu zamoru, al pa tud ne ker so takšni trendi.

Foto: Gregor Erjavec

David Rozman

Panoramski pogled - thumbnail

Panoramski pogled