v rubriki dogodki:
.. / / / 25.05.2011 11:22

Perpetuum Jazzile navdušili v Braslovčah

V petek 19. maja 2011 smo v Braslovčah - natančneje v tamkajšnji športni dvorani - prisluhnili in si ogledali zanimiv in kvaliteten koncert. Vokalna skupina Perpetuum Jazzile se nam je predstavila z izvedbo jazz, samba, blues, pop, rock, ... in seveda priredbo Avsenikovih hitov.

Začeli so s spremljavo Marka Črnčeca na klaviaturah. Sledila je predstavitev z njihove strani, potem smo se jim mi predstavili še mi gledalci in že smo bili na "ti". Skupina ima novega umetniškega vodjo z imenom Peder Karlsson iz Švedske, a ga v Braslovčah ni bilo, zato pa ga je odlično zamenjala Sandra Feketija.

Člani skupine prihajajo iz raznih koncev Slovenije. Ritem sekcija se sestoji iz dveh članov Roka Kelvišarja - Bas in Saša Vrabiča - human beatbox. Slednji je imel tudi samostojno točko in moj zaključek je sledeč. Če po določenih informacijah človek uporablja le nekaj odstotkov možganov, bi lahko po solo nastopu Saše brez greha rekli, da je tako tudi z glasilkami.

Za zaključek: kljub temu, da je bila zasedba okrnjena smo doživeli imeniten večer z ne le glasbeno, pač pa tudi odlično odrsko predstavo.

Robert Ocvirk - avatar

Robert Ocvirk

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 25.05.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 1 člankov.

Perpetuum Jazzile v Braslovčah - thumbnail

Perpetuum Jazzile v Braslovčah