v rubriki dogodki:
.. / / / 22.02.2001

RDYO: Homebrew v Subsubu

Sobota, 17.02 in še eden od zdaj že legendarnih Radyoyo žurov v SubSub-u, tokrat pa so se nam predstavili samo domači DJ-i. Kljub ne ravno enormnem obisku in "samo" domači udeležbi je bil party definitivno vreden obiska, kako pa je bilo pa v temle članku.

Bil je to drugi v seriji drum.n.bass večerov, ki predstavljajo domače rezidente. Na to temo je bil posebne pozornosti deležen debi bivšega Maestra /hip hop & r.n.b./, zdajšnjega Monga, ki nam je postregel s svojim 2Step breakbeat garage setom (asociacija DJ Dee Kleine). Za razmigavanje so skrbeli še JAMirko /breakbeat garage & d.n.b. set/, KoLTeK /drum.n.bass set/ ter po krajši odsotnosti tudi BUGI /drum.n.bass set/. Večji del večera je z mikrofonom v roki, DJ-jem v podporo in publiki v veselje, svoja vokalna znanja razkazoval human beatbox, master of ceremony Murat.

Do popolnega partya je manjkal le enak obisk kot smo ga vajeni na gostovanjih tujih artistov, kar gre verjetno pripisati razvajenosti publike, ki je bila deležna že mnogih zvenečih imen in očitno ni več zadovoljna zgolj z domačo sceno. Skratka še en klasičen D.N.B. RDYO večer, pa čeprav domačica, definitivno vreden obiska.

Aleš in Sergej

Homebrew vecer - thumbnail

Homebrew vecer