v rubriki dogodki:
.. / / / 14.03.2011 09:15

The Fappers in Ni Važn' navdušili

Po tem, ko je bilo treba z žuljavimi podplati, od prepevanja osiromašenimi grli in polnimi ušesi zapustiti prizorišče, je postalo marsikaj (ponovno) jasno. Tradicionalna rock’n’roll mineštra je krepko presegla še tako zmogljive okuse in k teku spodbudila tudi najbolj izbirčne in ravnodušne jedce.

Že po nekaj uvodnih krožnikih je bilo z lahkoto v en glas pritrditi, da so The Fappers prerasli vse meje predkuhe in da lahko s prikazanim odkritim elanom in z rahlimi začimbami napolnjenimi energijskimi bombami več kot suvereno predstavljajo glavno jed. The Fappers kažejo zobe. Za prste obliznit in … noret.

Pak, še preden so se želodčki umirili, že smo imeli čast uzreti staroste prefinjenega preigravanja ritmov naše in vaše mladosti, ki so uvodoma razdelili sladico večera. Še preden so Ni Važn' na mizo dali glavno jed so namreč za desert poskrbele uigrane in prešerno razpoložene Formamas, ki pod budnim očesom Nataše Potočnik delajo vragolije, da jim ni para.

Ga ni bilo v dvorani, ki ne bi prostodušno užival ob predstavi. Slednji je sledil samo še žur. En velik rock’n’roll cunami. Glavni kuharji to znajo. Človeški eksistencialni potrebi po rokenrolu so ustregli s skrbno izbranim repertoarjem, ki so ga sproti začinili … po potrebi. Virtuozi pozitivnega duha in mojstri priprave rock’n’roll mineštre. Kakšen je recept, v tem primeru sploh ni važn’.

Boštjan Banfi - avatar

Boštjan Banfi / B.B.

Foto reporter, ki je od 18.02.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 4 člankov.

Ni važn' na odru ljubljanske Cvetličarne - thumbnail

Ni važn' na odru ljubljanske Cvetličarne

Foto: Boštjan Banfi / B.B.