v rubriki dogodki:
.. / / / 06.02.2003

The Velmas v Ortu ali kako je džabe koncert naenkrat plačljiv (s pojasnilom)

Tukile bi morala bit' recenzija včerajšnjega koncerta The Velmas iz Orta, pa je zaradi nenapovedanega dviga cene za vstop iz 0 na ??? SIT ne bo.

V vseh medijih, vključno z našim je bilo namreč objavljeno, da je za vstop na koncert ne bo treba plačati vstopnine (vstop prost) vendar je, kot izgleda, v zadnjem trenutku prišlo do spremembe. Če se prav spomnim napisa na stopnicah v Orto klub, je pisalo vstopnina 1000 SIT, kar je od 0 SIT kar za reci-piši, enga kovača razlike. Če definiramo, da je kovač enako jur, jur pa enak 1000 SIT. Tudi če je bila vstopnina 600 je to, glede na očitno zavajanje javnosti mal' "tu mač".

Da ne boste rekli, da si zmišljujem, sem po tem, ko sem ugotovil, da ne bom prišel v zgorn' štuk, brez da seveda odkartam za vstopnino, pofotkal plakate pred klubom. Na enemu (tistemu na vratih) sta bila besedi "vstop prost" prečrtani. Na drugem plakatu na zidu nasproti Orta pa je napis vstop prost še vedno zeval na gručico ljudi, ki so se ravno tako kot jaz hudovali nad nenapovedano spremembo cene vstopnice.

Sej vse skupaj ne bi bl'o t'ko hudo, ko ne bi bilo govora o Ortu, ki si takega flopa res ne bi smel privoščiti. V bistvu si ga nihče ne bi smel, ker je to zavajanje javnosti, Orto gor ali dol. Upam, da za tole prigodo tiči kakšna približno opravičljiva zgodba, ki jo bomo tudi kdaj slišali.

Sporočilo Orto klub

(dodano 7. februarja 2003)

S situacijo, da je band pred koncertom spremenil pogoje smo se včeraj pač soočili prvič v osmih letih obstoja.Vsem obiskovalcem se opravičujemo za nastalo situacijo, vendar se nam je odpoved koncerta zdela še bolj boleča. Vendar pa glede na odzive, verjetno boljša rešitev, če bo skupina pač vztrajala na spremembi.Še enkrat se opravičujemo in zagotavljamo, da se kaj takega ne bo ponovilo!

P.S.: Še to, če je kdo bil v zgornjem štuku, naj se razpiše v komentarjih, da bomo ostali vedeli, kaj smo zamudili.

P.P.S.: Veseli smo, da je Orto pojasnil nastalo situacijo in da smo našli krivca - The Velmas. Sram vas bodi, tako se pač ne dela!!!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Velmas plakat z brezplacnim vstopom - thumbnail

Velmas plakat z brezplacnim vstopom