v rubriki glasba:
.. / / / 05.03.2009 14:04

Bob Dylan aprila z novim albumom

Bob Dylan bo po poročanju revije Rolling Stone konec aprila izdal novi, zaenkrat še neimenovani studijski album, naslednik odličnega Modern Times iz leta 2006.

Nepričakovani album bo 33. studijski album ameriškega folk-rockerja po vrsti, na njem pa bo 10 pesmi, ki jih je Dylan tudi sproduciral pod (že stalnim) psevdonimom Jack Frost. Na albumu naj bi bilo nekaj kantrijaško obarvanih ljubezenskih pesmi, v štiklu I Feel A Change Coming On pa bo pel bolečinah ranjenega naroda:

"I’m listening to Billy Joe Shaver
And I’m reading James Joyce
Some people tell me I got the blood of the land in my voice."

Naslovi nekateri drugih pesmi z albuma pa so: Beyond Here Lies Nothing, If You Ever Go to Houston This Dream of You, My Wife’s Home Town in It’s All Good.

Glede na odlično opravljeno delo pri prejšnjih dveh studijskih albumih (Modern Times, 2006 in Love And Theft, 2001), upamo, da je Dylanu tudi to pot uspelo posneti odličen album, a bomo na "rezultate" morali počakati dober mesec in pol!

P.S.: Ste vedeli, da je leta 2004 Bob Dylan posodil svojo pesem (in samega sebe) za reklamno akcijo Victoria's Secret, baje zato, da bi se skozi oglas bolj približal mlajši publiki. Če vprašate mene se je bolj kot publiki hotel približati brhki brazilki Adriani Lima ;)

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Bob Dylan / vir: bobdylan.com - thumbnail

Bob Dylan / vir: bobdylan.com