v rubriki glasba:
.. / / / 07.02.2009 10:15

Dan D predstavljajo Google me s 4. albuma

Google me je že drugi singel s prihajajočega 4. albuma novomeške zasedbe Dan D. Ure letenja za ekstravagantne ptice, kakor se bo album imenoval, bo na vaših policah kmalu! Čeprav uradni izid še ni znan vam izdamo, da bo 4. album Dan D-jev na voljo še ta mesec!

Po prvem uradno izdanem singlu Jutranja je skupina v radijske postaje poslala drugi single Google me, ki pa v nasprotju s pričakovanji ne povzdiguje najbolj priljublenega iskalnika na svetu, ampak kritizira današnjo družbo in njeno obremenjenost z vsem digitalnim. Besedilo skladbe si lahko preberete na uradni spletni strani skupine dan-d.net!

Google me lahko že poslušate na Dan D-jevi MySpace strani (tam najdete tudi prvi single Jutranja, ki jo lahko poslušate tudi spodaj), če pa ste na Facebook-u pa se lahko včlanite v uradno Dan D skupino.

Če Dan D sledite na Twitterju tudi veste kdaj točno so snemali Google me, kdaj se je snemanje končalo, v kateri evropski državi se delajo masteringi in še kaj.

Dan D so Ure letenja za ekstravagantne ptice posneli v studiu RSL production, kjer je za produkcijo in gumbe na mešalki skrbel Žare Pak, poleg pri produkciji sodeloval tudi Fabio Trentini (sodeloval je tudi z Guano Apes in H-Blockx).

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Ilustracija z albuma Ure letenja za čudne ptice novomeških Dan D / ilustracija Matej Jenko - thumbnail

Ilustracija z albuma Ure letenja za čudne ptice novomeških Dan D / ilustracija Matej Jenko