v rubriki glasba:
.. / / / 04.01.2010 16:40

Adam prek Alfabloga predstavljajo Alfa

Adam so novinci in hkrati prekaljeni mački na domači glasbeni sceni! Skupina je danes na svoji uradni strani začela objavljati video blog o tem kako je nastajal njihov prvenec Alfa. V 18. nadaljevanjih bomo tako do marca 2010, spremljali utrinke s snemanja albuma v video obliki, takrat pa izide že prej omenjeni prvenec Alfa.

Prekaljeni kvartet v postavi Damir Lisica - vokal (Anavrin), Peter Dekleva - kitara (Srečna mladina, Gušti in Polona), Anej Kočevar -bas (Anavrin, Gušti in Polona, ...) in Gregor Jakac - bobni (Tide) bo tako prek spleta stopnjeval napetost do samega izida prvenca, kar se nam zdi zelo pohvalno.

Poleg že večkrat omenjene uradne strani imajo fantje tako uradno Facebook stran kot MySpace stran, video bloge pa lahko spremljate kar direkt prek YouTube-a (Twitter-ja (še) ne uporabljajo), prvi del si lahko ogledate tudi na ŽVPL-u.

Odnosi med srečnimi

Adam so nastali spontano, nenačrtovano, dobili so se na eni vaji, kjer je iskra preskočila in poleti 2007 posneli so prvi singel Odnosi med srečnimi, ki je bil dobro sprejet s strani poznavalcev in publike (med drugim tudi popevka tedna na Valu 202), zato je Urban Pekle za štiklc posnel tudi video (ki je haral po MTV-ju in Čarli TV). Ogled spodaj.

Ko pride Alfa, boste o Adam zagotovo brali tudi na ŽVPL-u, upamo pa da jih še prej ujamemo na kakšnem koncertu.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Adam so Damir Lisica, Peter Dekleva - kitara, Anej Kočevar - bas in Gregor Jakac - bobni - thumbnail

Adam so Damir Lisica, Peter Dekleva - kitara, Anej Kočevar - bas in Gregor Jakac - bobni