v rubriki glasba:
.. / / / 02.02.2001

Limp Bizkit dobri za umret

Petnajstletnica, ki je prejšnji teden ob nastopu skupine Limp Bizkit na festivalu Big Day Out v Avstraliji doživela srčni napad, je to sredo umrla. Najstnica, ki jo oblasti predstavljajo kot Jessico, je v sredo okrog tretje popoldne v Sydnejski bolnišnici Concord umrla za posledicami srčnega napada.

Jessica je bila pripeljana v bolnišnico, ko se je prejšnji petek zgrudila na koncertu skupine Limp Bizkit. V bolnišnici so povedali, da je doživela hujši srčni napad, do srede pa je bila v kritičnem stanju. Predstavnik bolnišnice je povedal, da je Jessica umrla mirno in da njena družina ne želi izdati nobenih drugih podatkov.

Limp Bizkit so se odločili, da na preostalih koncertih znotraj festivala ne bodo nastopili, saj jih skrbi za varnost oboževalcev. Na novinarski konferenci so povedali: "Pretreseni smo, ker je Jessica umrla in težko je opisati žalost in grozo, ki jo čutimo. Naše molitve grejo njeni družini in prijateljem. Izguba njenega življenja bo za vedno vplivala na naša."

Organizatorji festivala so v obvestilu za javnost izrazili globoko sočutje ob tragični smrti Jessice in dejali, da so njihova srca in misli z njeno družino in prijatelji v tem času žalosti. Napisali so še, da je bil Big Day Out vedno slavje mladosti in ljubezni do glasbe. Naravnost pretresljivo je, da je mlada ženska umrla na dan, ko bi se morala s prijatelji zabavati. Ostalih komentarjev ne bodo dajali, dokler okoliščine Jessicine smrti ne bodo popolnoma raziskane.

Foto: (c) LimpBizkit.com

Sebastjan Dimnik - avatar

Sebastjan Dimnik

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 27.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 10 člankov.

My-my-my đđđ-đ-enerejšn - thumbnail

My-my-my đđđ-đ-enerejšn