v rubriki glasba:
.. / / / 21.01.2005

Anastacia prihaja čez mesec dni

Dandanes je na svetu izredno malo kvalitetnih pop rock izvajalcev, izvajalk pa še toliko manj in tudi njihovi koncerti v Sloveniji so približno tako redki... hm, tako redki, da jih zagotovo lahko štejemo za vrhunec. In če govorimo o koncertu Anastacie?

No, v tem primeru je prav vsem jasno, da bo šlo resnično za vsaj koncertni vrhunec, da o čem drugem sploh ne izgubljam besed. Dan D je seveda 19. februar, kraj "zločina" ljubljanska Hala Tivoli, usodna ura pričetka pa osma zvečer.

Anastacia prav v teh dneh predstavlja uspešnico Heavy on my heart z aktualnega albuma Anastacia, ki je nasledila predhodne megahite Sick and Tired, Left Outside Alone in Welcome to my truth in za katerega je seveda posnela tudi odličen videospot, ki ga lahko že vidite na vseh TV postajah.

Evropsko turnejo bo Anastacia začela 4. februarja v belgijskem Antwerpnu in do Ljubljane obiskala še Ženevo, Bologno, Bolzano, Graz, Dunaj, 17. februarja nastopa v Budimpešti, 19. februarja bo seveda zadovoljevala glasbene užitkarje v Sloveniji, dva dni kasneje nastopa v Pragi, naporna turneja pa se bo zaključila 5. aprila v bavarski prestolnici.

Odlična pevka slovi po svojih bogatih scenografskih nastopih, za seboj ima odlično spremljevalno skupino in dogajanje 19. februarja bo zagotovo paša za oči in ušesa. Sicer pa bi vas želel opozoriti tudi to, da se je Anastacia priključila gibanju Music for Relief, ki zbira denar za žrtve uničujočih tsunamijev.

Vstopnice za ljubljanski koncert so že v prodaji, čez slab mesec dni pa vam bomo že poročali o začetku evropske turneje in prvih vtisih oboževalcev. V začetku februarja pa na ŽVPL-u začenjamo z nagradno igro, kjer se boste z odgovorom na nagradno vprašanje lahko potegovali za eno od dveh brezplačnih vstopnic.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Anastacia (vir anastaciathevoice.com) - thumbnail

Anastacia (vir anastaciathevoice.com)