v rubriki glasba:
.. / / / 28.03.2001

Britney proti Eminemu: 2 : 0

Dve trgovski verigi trgovin, Woolworths in Hamley sta lutko Eminema, ki ima v rokah motorno žago in čez obraz masko serijskega morilca zavrnili. Pravijo namreč da se tovrstne lutke ne vkljapljajo v njihov imidž in jih zato ne bodo prodajali. Preverili pa smo nekaj internetnih trgovin, kjer se (pojoče) lutke Britney Spears prodajao kot za stavo! Tako lahko sklepamo, da je Britney veliko bolj kul kot Eminem, sploh pa je devica (kar Eminem sigurno ni) in ima fanta, kar za Eminema ne bi mogli trditi.

Poleg tega, da lutka Slim Shady v roki drži motorno žago in ji obraz prekriva maska je po lutkinem telesu vsepolno tatoojev, pod vratom pa napis "cut here."

Eminema so naredili v podjetju Art Asylum, kjer so med drugim izdelali že lutke benda KISS, Eddieja (maskote Iron Maiden), Alice Cooperja in drugih.

V svetu lutk, katerih preboj je naredila Barbie pa lahko dobite veliko več junakov (glasbenih, filmskih in televizijskih: Buffy Vampire Slayer, Star Wars, Harry Potter, Spiderman, Matrix, Elvis, *N Sync, Pamela Anderson...).

Trgovine, ki boste (mogoče) našli kakšno lutko:
amazon.com
explosion-toys.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Britney lutka - thumbnail

Britney lutka