v rubriki glasba:
.. / / / 03.01.2001

Črni vran očrnil Penny Lane

Pevec ameriške rockovske zasedbe The Black Crowes Chris Robinson je na silvestrovo s svojo izvoljenko Kate Hudson dahnil usodni "da". Poroka se je bojda zgodila na ranču gospe Goldie Hawn (ki je bajdvej Kateina mama) in gospoda Kurta Russela.

Hudsonova (na sliki) je nazadnje zaigrala kot Penny Lane v najnovejšemu filmu Camerona Crowea, ki je '97-tega posnel svoj zmagoviti film Jerry Maguire (s petimi nominacijami za Oskarja in enim dobljenim oskarjem). Almost Famous govori o srednješolskem mulcu, ki se kot reporter napoti na turnejo z skoraj znanim bendom, kdaj pa prihaja k nam pa še ni točno znano (če sploh), lahko pa špekuliramo, da bo tudi tudi novi Croweov film potegoval za kakšen zlati kipec, saj so ga bostonski kritiki že proglasili za film leta.

Black Crowese pa nedvomno poznate vsaj po hitih kot sta Hard To Handle (priredba Otisa Reddinga) in Remedy. Fantje so se v zgodovinske knjige rock en rola vpisali predvsem s prvim albumom Shake Your Money Maker, Chris in njegovi črni vrani pa snemajo novo ploščo, poleti pa se bodo skupaj z Oasis odpravili na turnejo po Združenih državah.

Vir: New Musical Express in Wall Of Sound
Foto: (c) Dreamworks SKG in The Black Crowe

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Kate Hudson je Penny Lane - thumbnail

Kate Hudson je Penny Lane