v rubriki glasba:
.. / / / 03.03.2003

Elvis Jackson z novim videospotom

Elvis Jackson je po prihodu z mesec in pol trajajoče evropske klubske turneje prejšnjo sredo v klubu K4 v Ljubljani pričakalo več kot 600 fanatičnih privržencev skupine. Koncert je bil razprodan, nekaj ljudi je celo ostalo še pred vrati. V času njihove odsotnosti je v produkciji Strup (www.strup.net), kako prikladno za Elvise, ki si, če za to niso plačani, ne želijo poziranja pred kamerami, nastajal prvi video in obenem single z albuma Summer Edition z naslovom Weakies (slabiči).

Fantje so za prvi single, kot se za njih spodobi, izbrali poskočno, plesno in melodično ska-reggae pesem. Videospot, njihov tretji uradni, je bil posnet na raznih lokacijah v Ljubljani in Opatiji. V njem brez honorarja nastopa več kot 100 "statistov" - najrazličnejših figuric in predmetov, fantje iz skupine pa so bili seveda prisotni bolj telepatsko.

Protagonista (voznika) okrašenega mercedesa niso še imeli priložnosti srečati, zato pa lahko poleg v ritmu glasbe gibajočih se figuric in s pojavo Elvis Jackson povezljivih likov opazite tudi nekatere "znane" face iz ekipe produkcije Strup. Ti so bojda v zadnjem času obiskali vse bolšjake in s tovrstno šaro založene prodajalne. Račun je seveda izdaten in Elvis Jackson je sedaj žal, da niso v spotu nastopili kar sami. Zabaven in sproščen videospot v gibanju sta tokrat režirala Miha Knific in Blaž Čadež, za objektivom kamere sta se pošteno oznojila Blaž Čadež in Nejc Saje.

Videospot prihaja na teve zaslone, premiera bo v ponedeljek ob 16:45 na TV Slovenija 2, oddaja Videospotnice. V sredo naj bi spot videli v oddaji Šok na TV Koper in TV Slovenija 2 (ob 17.uri), kasneje pa še drugod. Elvis Jackson se pripravljajo na koncerte po Sloveniji, osrednja promocija albuma Summer Edition se ima zgoditi v petek, 21.marca po 22.uri v Ljubljani na Metelkovi (Gala hala).

S.M.

Iz%20novega%20videospota%20Elvis%20Jackson - thumbnail

Iz%20novega%20videospota%20Elvis%20Jackson