v rubriki glasba:
.. / / / 04.05.2001

J.Lo by Jennifer Lopez

Popularna latino diva je prejšnji teden predstavila svojo kolekcijo oblačil, ki nosi isto ime kot njen album - J.Lo. Oblačila naj bi bila namenjena ženskam, Jennifer pa jih (vas) bo oblekla v njenem najljubšem stilu in jih (vas) naredila neverjetno seksi. Cene kolekcije J.Lo se bodo gibale med 20 in 850 $.

"Čas je, da svet začne nositi stvari, ki jih nosim jaz", je Lopezova povedala na tiskovni konferenci, dodala pa še, da ima vsakdo pravico biti seksi. V trgovinah bo kolekcija na voljo nekje decembra (pred novoletnimi prazniki), težko je verjati, da bo kratka majčka J.Lo razveselila vašo babico na božični večerji.

Vsekakor pa se strinjam z Jennifer, ki pravi: "Če se oblačiš seksy še ne pomeni, da si pokvarjena, pomeni le to, da se znaš oblačiti." Poleg tega se je posvetila prav ženskam, ki imajo podobne postave kot sama (zaobljene linije), ki kot pravi težko najdejo obleke, ki bi jim pristalale. J.Lo bo s partnerjem Andyem Hilfigerjem (bratom Tommya H.) tako rešila ženski svet, podjetje, Sweetface Fashions, ki sta ga ustanovila še z Larryem Semmermanom pa bo v prihodnosti prodajalo še dišave, modne dodatke, očala in kopalke s podpisom J.Lo.

Za tem pa vse in še svet ...

Vir in foto: Reuter

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

J.Lo na tiskovki (c) Fred Prouser / Reuters - thumbnail

J.Lo na tiskovki (c) Fred Prouser / Reuters