v rubriki glasba:
.. / / / 08.06.2004

Exit '04 pod velikim vprašajem

Dobro znano dejstvo je, da Franci Kek, oče Rock Otočca od države oz. od Novega mesta nikoli ni dobil zadostne podpore, medtem ko Novi Sad v Srbiji sodeloval in prispeval k organizaciji festivala EXIT, ki je vsako leto rasel in postajal vedno bolj odmeven. Do sedaj.

Kot je povedala policija sta organizatorja osumljena "zlorabe položaja" in Okrožna sodnica v Novem Sadu pa je včeraj zvečer odredila 30. dnevni pripor za organizatorja festivala in precej verjetno je, da brez Dušana in Bojana EXIT-a ne bo.

Letos smo tako na glavnem odru pričakovali imena kot so Massive Attack, Cypress Hill, Iggy And The Stooges, The Jugula Sessions hosted by Neneh Cherry Djset Virgin Souls, Goldfrapp, Adam Freeland, Senor Coconut ipd, v DJ areni pa Roger Sanchez, Timo Maas, Way Out West, Steve Lawler in druge.

Več informacij najdete na exitfest.org, kjer lahko pustite tudi vašo podporo festivalu.

Še novice iz domačih logov: kar se tiče >Rock Otočca je dogajanje na malem in velikem odru že znano, več o pa v naslednjih dneh. Povemo lahko le, da bo na Otočcu, ki bo letos na samem Otočcu več ali manj sestavljena iz domačih skupin / izvajalcev (iz tujine le Zabranjeno pušenje in Hladno pivo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Exit 04 - thumbnail

Exit 04