v rubriki glasba:
.. / / / 04.10.2001

Good Stuff se vračajo

Kam so šli tisti Good Stuff, ki so pred dvema letoma kot meteor prileteli na sceno s skadbo Jst morm in z videospotom Problem kraljevali na lestvici Videospotnic? Tega ne vemo, vemo le to, da so fantje v tem času pripravili debitantski album Ql, ki je izšel v teh dneh!

Good Stuff ustvarjajo izključno avtorsko glasbo, ki združuje prvine repa, fanka in roka, ritmično glasbo pa nadgrajuje besedilo v energičnem pogovornem jeziku. Kvartet sestavljajo pevec in frontman MR.TN, kitarist P, basist D'žuro in bobnar Grega.

Večino tekstov za prvenec Good Stuff-ov je spisal MR.TN, snemanje in produkcija plošče pa je trajala kar tri leta, za kar je nedvomno (so)kriv tudi "vedno zasedeni" Zed, ki je ploščo produciral. Predstavitev plošče bo ta petek 5. oktobra ob 22h v ljubljanskem klubu Hound Dog.

P.S.: Če še niste slišali: Good Stuff se bodo skupaj z Los Ventilosi odpravili na skupno veliko slovensko turnejo, ki se bo začela 20. oktobra 2001 in bo odmevala v Orto baru in Hound Dog-u v Ljubljani, v Murski Soboti, Vrhniki, Lescah, Novemu mestu, Idriji, Atomskih toplicah, Notranjih goricah, Mariboru in še kje ...

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Good Stuff - thumbnail

Good Stuff