v rubriki glasba:
.. / / / 19.09.2011 18:01

Hurts - najboljši band poletja 2011 po NME.com

NME-jevi uporabniki so britanski dvojec Hurts izglasovali za band poletja. Lovoriko sta pobrala v zavidljivi konkurenci 20 glasbenih kolegov, med katerimi so bili tudi My Chemical Romance, Kaiser Chiefs, The Killers, Linkin Park, Foo Fighters in Muse.

Seveda pa to ni prva nagrada s katero jih je počastil NME: bila sta izbrana za najboljši band festivala Glastonbury 2011, v začetku leta pa so jih razglasili celo za najboljše debitante!

Za NME bralce sta povedala, da se poleg intenzivnih priprav na prihajajočo jesensko evropsko turnejo pospešeno ukvarjata tudi s pripravo materialov za njun naslednji glasbeni izdelek.

Njun uspeh pa so pred kratkim ponovno prepoznali bralci revije Q, ki so vizualno podobo njunih videospotov označili za presežek. Videospot za uspešnico Wonderful Life je tako nominiran za najboljši video leta.

V živo v Zagrebu - 23. oktobra 2011

V živo bo Hurts mogoče videti čisto blizu nas in sicer 23. oktobra ob 20. uri, ko bosta v sklopu evropske turneje premierno nastopila v Zagrebu (Boćarski dom).

Vstopnice
Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima, redna cena vstopnice je 40,69 €. Na voljo so tudi VIP vstopnice po ceni 76,50 €, ki vključujejo album »Happiness«, vstop na VIP balkon ter lounge prostor, kozarec šampanjca in kanapeje, ter seveda nepozaben koncert.

Prevozi iz Slovenije
Iz Slovenije bo organiziran tudi prevoz, ki že vključuje vstopnico. Cena vstopnice s prevozom je 60,99 €. Podrobnejše informacije so vam na voljo na tem naslovu!

-- za Black Pony

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Hurts prihajata tudi v Zagreb - thumbnail

Hurts prihajata tudi v Zagreb