v rubriki glasba:
.. / / / 28.08.2004

Izštekani DVD D.D.V.

Za na prvi pogled zapleteno kombinacijo besed se skriva ne posebej globok pomen - tisti, ki vam je blizu grosupeljska punk skupina D.D.V. in ste poslušali njihov nastop v Izštekanih, si boste lahko sedaj omislili tudi DVD dogajanja.

D.D.V. so bili gostje Jureta Longyke v oddaji Izštekani 14. maja 2004 in o dogodku smo kar obširno poročali tudi na naših straneh. Tokrat se boste lahko na lastne oči prepričali, kaj in kako so D.D.V. igrali in kako so se obnesli gostje Robert Likar, Peter Hajdu, Omar Naber in Jaka Janežič ter kaj vse je zanimalo Jureta Longyko.

Zasluga gre snemalcem Simonu Stojku Falku, Andreji Breznik in Tonetu Stojku, ki je vse skupaj tudi zmontiral in prenesel na digitalni format. In ker so D.D.V. še vedno brez založbe in tudi sicer izdajanje DVD-jev pri nas še stalna praksa, se boste morali za svoj izvod Izštekanega DVD-ja obrniti kar nanje oziroma obiskati njihovo spletno stran.

In tudi na spletni strani vas čaka presenečenje, saj so se fantje odločili za korenito prenovo in poživitev spletne strani, za kar je v prvi vrsti zaslužen Abe. Izvedeli boste tudi vse o fan klubu, poimenovanem Punkrock city, našli številko vročega D.D.V. telefona in si prebrali novice o turneji, ki bo fante peljala v Bosno in Hercegovino, Srbijo in Črno goro ter celo Švico. Trio na lovorikah ne počiva in tako je edino pravilno.

Foto ? Helena Mak

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

DDV - thumbnail

DDV