v rubriki glasba:
.. / / / 07.10.2003

Kingstoni (in ŽVPL) na Kreti

Absolventski izlet je pač nekaj posebnega. Letos so kot gostje na beach partyu (takemu v stilu MTV-ja) gostovali Kingston, katerih Republika Banana je med absolventi že pravi hit. Kingstoni so nastopili za absolvente in naredili pravi žur s svojimi uspešnicami Mini Bikini, Hotel "Modro nebo", Tam Tam Tam, Cela ulica nori, Kdor zna, ta zna in mnogimi priredbami (ne bi verjeli, kaj vse igrajo press).

Po nekem čudnem naklučju je bila tam tudi naša hčerinska vohunska agencija em3r10.com, ki je spremljala dogajanje celega beach partya in spretno arhivirala slikovno gradivo na kartico priročno majhnega digitalnega aparata. Žur je bil kakopak taprav, saj je bilo na beach partyu cca 1500 ljudi (pred odrom sicer malo manj, saj so nekateri igrali odbojko, drugi sestavljali skulpture, tretji pa samo ležali na plaži in pili karkoli že pač so pili) ...

No, idrijski kvaziregejaši pa so na plažni zabavi snemali tudi video spot za zgoraj že omenjeno Republiko Banana, ki je bila po nekem čudnem kozmičnem naključju tudi himna letošnjega absolventa. Kot zanimivost naj povem, da bo v njem nastopala tudi Mirjana (na prvi sliki), ki je po zelooo čudnem naključju zmagala na Playboy Wet T-shirt tekmovanju na istem beach partyu in si še po večjem naključju priborila še mesto med Playboyevimi zajkljami. No, toliko naključij pa že zna dišati na lepo domačo slovensko (črno) kuhinjo.

Ups ... oddaljujem se od teme. Naj nadaljujem: Kingstoni bodo po nekem naključju tudi glavni nastopajoči na poabsolventskem žuru 21. oktobra, v dvorani na Kodeljevem, kjer boste premierno lahko pogledali tudi njihov nov videospot.

P.S.: Fotoreportažo z absolventa '03 lahko kmalu pričakujete tudi na ŽVPL-u. Čisto po naključju!

Foto (c) em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Kingstoni na Kreti - thumbnail

Kingstoni na Kreti