v rubriki glasba:
.. / / / 25.05.2001

M&M & MM

Tole ni kakšen zagonetni rebus ampak naslov novičke, ki pravi da je se kontraverzni raper Eminem odločil posneti še en duet. Po Eltonu Johnu je z njim zapel MM, ki je kdo drug kot še en kontraverzni glasbenik - Marlyn Manson. Skupaj sta odpela štiklc The Way I Am iz Eminemovega albuma The Marshall Mathers LP.

Okoli singla se govori tudi to, da ga je sproduciral član skupine Nine Inch Nails, po poročilu Billboarda pa to ni bil Mansonov mentor Trent Renzor. Manson je odigral nekaj riffov na električni kitari in s svojim značilnim gotskim vokalom kontriral Eminemovimu repanju, ni pa še jasno kako bo pesem izdana. Če je verjeti špekulacijam se bo pojavila na ponovni evropski izdaji best-selling albuma The Marshall Mathers LP, kjer naj bi bil bonus disk z instrumentali vseh Eminemovih pesmi. Kot nalašč za karaoke!

Šalo na stran, Eminem se poleg koncertiranja in snemanja ubada še z zakonskimi težavami. Za preživnino hčerke Hailie mu je sodnik naložil znesek v višini 142480 dolarjev, ki ga bo moral redno plačevati za vse stroške in ostale stvari brez katere Hailie ne bi mogla preživeti, Eminem pa tudi ne bo obubožal.

Vrnimo se spet k duetu "Emimanson" - oba bosta nastopila na že legendarnem rockovskem festivalu Reading and Leeds, ki se bo zadnji vikend avgusta dogajal na omenjenih lokacijah. Poleg Eminema in Mansona pa so napovedani še Green Day, PJ Harvey, Travis, Fun Lovin' Criminals, Manic Street Preachers in mnogi drugi, ki se bodo izmenjavali na odrih v Readingu in Leedsu.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Eminem Marlyin Manson - thumbnail

Eminem Marlyin Manson