v rubriki glasba:
.. / / / 11.11.2003

Magnifico napolnil Cankarjev dom, prvič

Včeraj je Magnifico odigral svoj prvi koncert v največjem in najbolj elitnem slovenskem kulturnem hramu. Danes še imate možnost, da ga ulovite v Cankarjevem domu, točno ob 20h. S spremljevalno skupino Turbolenza je Magnifico pripravil res dober koncert, slišali smo lahko nove skladbe iz aktualnega albuma Export - Improt.

Magnifica je napovedal očka Jonas (na sliki spodaj - ja tisti stric z brki, ki sploh ne zgleda kot Jonas), zanimivo pa je, da Magnifico boter Jonesove hčerke. No, Jonas z brki je na oder prišel, bolje rečeno priplesal še drugič, ko se je zgodil čudež ki lahko razložimo samo v bratskem jeziku: "Vidi, vidi, noge same idu ..."

Povem naj, da se je spet izkazal fotograf "vohunske" agencije Em3r10.com Ratta Falcone, ki je "priskrbel" nekaj fotografij iz včerajšnjega koncerta. Na žalost smo po naročilu založbe Menart fotke umaknili in jih nadomestili z uradnimi fotografijami Igorja Škafarja. Recenzijo današnjega koncerta, si boste prebrali v naslednjih dneh, tednih, ... seveda pa lahko svoje vtise delite z nami v komentarjih.

Foto (c) Igor Škafar

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Magnifico & Turbolentza v Cankarjevem domu (foto Igor Skafar) - thumbnail

Magnifico & Turbolentza v Cankarjevem domu (foto Igor Skafar)