v rubriki glasba:
.. / / / 13.02.2002

Make Up 2 ne dajo

Tiste frajle, ki so se pred nekaj meseci spraševale, kdo je tisti, ki žurat ne zna, nam v novem singlu pravijo Ne dam. Rahlo provokatvno besedilo je napisala rdečelasa Darja, avtorja pesmi pa sta producent Dejan Radičevič in Miha Šalehar, ki je odigral tudi kitaro. Poleg omenjenega tandema sta za inštrumente poprijela tudi basist Anže Langus, bobnar Gašper Gradišek.

Make Up 2 bi bila lahko približno taka. Miha je Mejkaicam 2 v oddaji Videospotnice (katere voditelj je) pred meseci obljubil pomoč in punce so držale obljubo za njegovo besedo. Dejan Radičevič - Daisy je skupaj z Miho je soodgovoren za zadnji hit Tinkare Kovač - Slepa sreča in tudi predstavitveni singl albuma Na robu kroga - In sta šla). Zanimivo pa je, da oba Miha in Daisy poznata Anžeta, Miha prav dobro, saj sta skupaj igrala v razpuščeni zasedbi Babewatch, Daisy pa je produciral drugi, žal popolnoma prezrti album Dilema.

No, da bo zgodba še bolj zapletena in kaotična pa naj naznanim (nekateri med vami to zagotovo veste), da Anže in Boštjan igrata v bendu Tinkare Kovač, prav tiste Tinkare Kovač, ki sta ji Miha in Dejan uglasbila kar dva štikla. Da pa glasbene sage še ne bo tako hitro konec še tole: Gradiškov poba, ki igra pri Tinkari sicer tolče še v Los Ventilos1311.

In če štoriji za nameček dodamo še Vena Jemeršiča, ki je posnel spote za Niowt (dvakrat), Zablujeno generacijo (tudi dva), The Kamns, Laro Baruco, Zaklonišče prepeva (kar štiri), Shyam, Internet Band, Rok'n Band, Aniko Horvat, Valentina Kanzyanija, Klemna Klemna, Katice in druge, potem je saga popolna. In vanjo pašejo tudi Make Up 2, ker bodo konec meseca prav z Venom posnele videospot za Ne dam.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Mejkap cvaj - thumbnail

Mejkap cvaj