v rubriki glasba:
.. / / / 24.06.2004

Metallica v Zagrebu ODPOVEDANA

Pravkar smo dobili sporočilo da je koncert Metallice v Zagrebu, ki bi se moral zgoditi to nedeljo 27. junija 2004 ob 20.00 na Mestnem stadionu Velika Gorica (v Zagrebu) odpovedan zaradi nepremostljivih tehničnih težav, kot nam je sporočil Impresario d.o.o. po obvestilu managementa skupine.

Zaradi nepremostljivih tehničnih težav (Isurmountable technical difficulties) kot so zapisali) je bila Metallica prisiljena odpovedati svoj nastop.

Vsekakor pa bo moč dobiti nazaj tudi denar na prodajnih mestih, kjer so bile kupljene, a po 27. 7. 2004, dokler izvajalčev agent ne povrne popolnega honorarja, ki jim je bil že nakazan in s tem poskrbi za pravilen in pošten odnos do vseh kupcev vstopnic.

Prav tako je včeraj odpadel koncert Lennyja Kravitza, ki bi moral biti v Domu sportova v Zagrebu, zaradi slabega zdravstvenega stanja Lennya.

Težave z njegovim glasom so se pričele že dan prej na ljubljanskem koncertu. Na dan zagrebškega koncerta je njegov management ob 19h žal odpovedal koncert zaradi prej omenjenih zdravstvenih težav. Vstopnice, kupljene za minuli termin bodo veljale v novem, najverjetneje že jeseni letos.

Povrnitev denarja bo potekala na isti način kot za koncert Metallice, izključno po 27. 7. 2004 na prodajnih mestih, kjer so obiskovalci kupili vstopnice.

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Metallica 2003 (foto Antom Corbijn) - thumbnail

Metallica 2003 (foto Antom Corbijn)