v rubriki glasba:
.. / / / 18.04.2001

Michaleova žurka na "vrtu"

Po poročanju angleškega časnika New Musical Express (www.nme.com) bo Michael Jackson 7. septembra letos v Madison Square Gardenu, New York, priredil zabavo, koncert, šou, mega žur, ... ob tridesetletnici svoje kariere. Na prireditvi, ki se uradno imenuje Michael Jackson: The Solo Years 30th Anniversary Celebration se bo Jacko na odru "združil" z brati iz skupine Jackson 5.

Na žuru bodo nastopili še: Britney Spears, Whitney Houston , Jill Scott in *N Sync, producent dogodka David Gest pa je potrdil duet Michaela z Britney in Whitney. Pričakovati je tudi, da bo Michael predstavil tudi material iz dolgo napovedovanega in pričakovanega novega albuma, katerega izzid je bil iz marca prestavljen na junij. Sodeč po željah šefa Sony Music Tommy Mottole pa se lahko snemanje zavleče kolikor je potrebno, ker hoče "samo" še en Thriller. Tako kot ljubljančani že od lanskega poletja hočemo "samo" en Kolosej ...

Še tole: po poročilu MTV-ja bo na prireditvi gostoval 300-članski zbor pevcev gospela, 200-članski otroški zbor, 48-članski orkester in 40 plesalcev!?!

Vir: New Musical Express
Foto: (c) PA Photo

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Jacko praznuje 30. let - thumbnail

Jacko praznuje 30. let