v rubriki glasba:
.. / / / 07.02.2003

Naslednji single J.Lo bo ...

... tisti, ki ga bodo izbrali feni Jennifer Lopez na njeni spletni strani. Na strani lahko vsi obiskovalci glasujejo za štiklc, ki se jim zdi primeren za naslednji single iz aktualne plošče This Is Me ... Then. Se Jenny ne more odločiti, katero pesem bi porinila v ospredje?

Je Jennifer v dilemi, ker je plošča tako dobra? Je v dilemi, ker je zanič? Je to le še en "publicity stunt?" Moje osebne mnenje je, da je plošča zanič, je vokal po večini kričeče visok, produkcija plate je osladna kar se da, teksti so na vrhuncu, tako da je vse skupaj že blazno neokusno in neapetitlih. Ne rečem, da si je s prejšnjimi platami zaslužila vstop v pop'n'roll hall of fame, ampak publika jih je nekako "požrla."

Če ne zaradi glasbe pa zaradi seksi videospotov (ja, ta video produkcija je čisto zasenčila kvaliteto glasbene produkcije, a o tem kdaj drugič), zaradi stalnega pojavljanja v medijih, foto sešnih, zaradi J-tha-Lo riti in zaradi njenih moških od Puff Daddya do Bena Afflecka. Sploh pa se zdi, da je na plati o Benu naklonjenih kar nekaj štiklov (glej sestavek v prejšnjem članku).

Kljub temu se po glasovanju sodeč, se feni ogrevajo za Loving You (it's just the way you manipulate me with your charms) in The One. Če jih/vas bo Jenny uslišala, pa boste slišali sami ... na vaši priljubljeni radijski postaji. Komaj čakam ...

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Naslednji single naj bo ... ehm ... Dear Ben? - thumbnail

Naslednji single naj bo ... ehm ... Dear Ben?